Junior Digital Analist (fulltime)

Sta jij aan het begin van je digitale carrière en is het je droom om complexe digitale-datavraagstukken bij de beste (online) advertisers en publishers van dit moment op te lossen? Dan is dit je kans! Bij New Rivets zijn we op zoek naar aanstormend digitaal talent dat fulltime wil werken.

De explosieve groei van New Rivets

Bij New Rivets hebben we een passie voor alles wat met digital te maken heeft. Deze passie en onze in de loop der jaren opgebouwde kennis zetten we iedere dag in om onze klanten als TMG, KLM, Philips, RTL en Talpa te ondersteunen in hun digitale transformatie. Wij helpen hen de kloof te dichten tussen digitaal willen zijn tot het ook daadwerkelijk worden. Want om ‘echt digitaal’ te worden, moeten bedrijven zichzelf volledig transformeren in een effectieve marketingorganisatie voor een digitale wereld. Wij helpen adverteerders en uitgevers om dit te doen door het complexe landschap van digitale marketing technologie in kaart te brengen door strategie, technologie en mensen op elkaar af te stemmen.

De unieke manier waarop we dit doen is in de markt niet onopgemerkt gebleven. We zijn dan ook binnen een heel korte periode explosief gegroeid. Om deze groei voort te zetten zijn we op zoek naar Junior Digital Analists die net zo veel energie hebben als wij.

Junior Digital Analist van de toekomst: dit is je kans!

Ben je net klaar met je studie en zijn alle trainee plekken bij Deloitte en Accenture al weg? Niet getreurd, dit is je kans om veel meer te leren. Als Junior Digital Analist bij New Rivets kun je namelijk werken voor en bij niet één, maar alle A-merken in de markt. Bij ons krijg je de kans om samen met onze Senior Consultants complexe digitale data vraagstukken op te lossen en inzichtelijk te maken.

Dit mag je doen (samen met je senior collega’s):

 • Je gaat Tag Management Systemen en Data Management Platformen opstellen en inrichten.
 • Vervolgens ga je al deze verschillende databronnen koppelen en visualiseren met behulp van een dashboard.
 • Je gaat marketing- en mediadata analyseren en deze vervolgens definiëren om optimalisatie kansen te creëren.
 • Je wordt verantwoordelijk voor het opstellen van KPI’s voor de dagelijkse aansturing.
 • Je leert werken met verschillende Tag Management, Analytics en Data Management Tools. Dit doe je door middel van certificerings programma’s, maar ook on the job onder begeleiding van je senior collega’s.

Ben jij degene die we zoeken?

Uit ervaring weten wij dat digitale data analyse een uniek specialisme is, dat echt bij je persoonlijkheid moet passen. Daarom zoeken we heel specifiek naar talenten die:

 • Over een hbo/wo-werk- en denkniveau beschikken.
 • Aanleg voor en affiniteit met techniek en data hebben.
 • Flexibel en enthousiast zijn en uiteraard een grote passie voor online media en marketing hebben.
 • Blij worden van complexe vraagstukken omdat ze weten dat ze met hun analytische vermogen een oplossing kunnen bedenken.
 • Ook zelfstandig kunnen werken als een van de senior collega’s bij een andere opdrachtgever zit.
 • Zowel het Nederlands als het Engels mondeling en schriftelijk foutloos beheersen.
 • Kennis over en ervaring met verschillende analytics tools hebben en bij voorkeur ook met HTML, Javascript en API’s. Heb je dat nog niet, maar ben je wel een snelle leerling? Dan moet je je hierdoor zeker niet laten tegenhouden.

Mocht je nog niet overtuigd zijn:

 • Zit je niet bij een van onze opdrachtgever in de regio Amsterdam? Dan hoef je niet per se vanuit huis te werken, je kunt ook gewoon naar ons kantoor in Amsterdam komen. Wel zo gezellig.
 • We bieden je professionele begeleiding en een ontwikkelplan en daarnaast is er ook ruimte om trainingen te volgen.
 • En ja, ook wij bieden een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Think fast!

Heb jij een passie voor techniek en digital marketing en wil je graag ervaring opdoen bij verschillende mooie merken? Stuur dan nu je cv en motivatie naar boudewijn@newrivets.com. Misschien zit je dan volgende de KPI’s voor de dagelijkse aansturing van Philips samen te stellen.