Junior Digital Consultant (fulltime)

Sta jij aan het begin van je digitale carrière en is het je droom om te werken bij de beste (online) advertisers en publishers van dit moment? Dan is dit je golden ticket! Bij New Rivets zijn we op zoek naar aanstormend digitaal talent dat fulltime wil werken.

De explosieve groei van New Rivets

Bij New Rivets hebben we een passie voor alles wat met digital te maken heeft. Deze passie en onze in de loop der jaren opgebouwde kennis zetten we iedere dag in om onze klanten als TMG, KLM, Philips, RTL en Talpa te ondersteunen in hun digitale transformatie. Wij helpen hen de kloof te dichten tussen digitaal willen zijn tot het ook daadwerkelijk worden. Want om ‘echt digitaal’ te worden, moeten bedrijven zichzelf volledig transformeren in een effectieve marketingorganisatie voor een digitale wereld. Wij helpen adverteerders en uitgevers om dit te doen door het complexe landschap van digitale marketing technologie in kaart te brengen door strategie, technologie en mensen op elkaar af te stemmen.

De unieke manier waarop we dit doen is in de markt niet onopgemerkt gebleven. We zijn dan ook binnen een heel korte periode explosief gegroeid. Om deze groei voort te zetten zijn we op zoek naar Junior Digital Consultants die net zo veel energie hebben als wij.

Junior Digital Consultant van de toekomst: dit is je golden ticket

Ben je net klaar met je studie en zijn alle traineeplekken bij Google en Facebook al weg? Niet getreurd, dit is je kans om veel meer te leren. Als Junior Digital Consultant bij New Rivets kun je namelijk werken bij niet één, maar alle A-merken in de markt. Bij ons krijg je de kans om samen met onze Senior Consultants de kwaliteit en de technische set-up van onze opdrachtgevers te waarborgen en te optimaliseren. Wij helpen je om in de praktijk technische gebreken te signaleren en deze zo snel mogelijk op te lossen.

Dit mag je doen (samen met je senior collega’s):

 • Je bent verantwoordelijk voor het monitoren van alle technische systemen die de opdrachtgever gebruikt voor de uitlevering van zijn digitale advertising.
 • Je oren en ogen staan altijd open om technische gebreken en bugs binnen alle advertentieplatformen te signaleren. Vind je er een? Dan ben jij degene die, samen met in- en externe stakeholders, de oplossing hiervoor bedenkt.
 • Je gaat gevraagd, maar zeker ook ongevraagd, je opdrachtgevers adviseren over de te volgen Yield-strategie voor hun websites.
 • Je wordt enthousiast als je de implementatie van het advertentiemanagementsysteem mag controleren.
 • Je gaat periodiek de inventory van opdrachtgevers controleren.
 • Vervolgens ga je aan de slag met het inboeken, beheren en monitoren van alle online campagnes.
 • Last but not least: je krijgt de kans om programmatic deal-ids aan te maken, te optimaliseren en te debuggen.

Ben jij degene die we zoeken?

We zijn dan wel geen Google, Facebook of Accenture, maar werken bij New Rivets is niet voor iedereen weggelegd. Nu hebben we geen specifieke voorkeur voor een bepaalde hbo-opleidingsrichting, belangrijker vinden we dat je:

 • Blij wordt van de gedachte dat je verschillende soorten A-merken mag helpen bij hun digitale transformatie.
 • Een uitdaging ziet in het onderhouden en uitbreiden van deze operaties.
 • Oog voor detail hebt, maar tegelijkertijd in staat bent om altijd overzicht te houden.
 • Een stevige persoonlijkheid bent met een commerciële instelling.
 • Zowel het Nederlands als het Engels mondeling en schriftelijk foutloos beheerst.
 • Kennis over en ervaring met HTML, Javascript en XML hebt. Heb je dat nog niet, maar ben je wel een snelle leerling? Dan moet je je hierdoor zeker niet laten tegenhouden.

Mocht je nog niet overtuigd zijn:

 • Zit je niet bij een van onze opdrachtgever in de regio Amsterdam? Dan hoef je niet per se vanuit huis te werken, je kunt ook gewoon naar ons kantoor in Amsterdam komen. Wel zo gezellig.
 • We bieden je professionele begeleiding en een ontwikkelplan en daarnaast is er ook ruimte om trainingen te volgen.
 • En ja, ook wij bieden een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Think fast! Stuur nu je cv en motivatie naar jeroen@newrivets.com. Misschien zit je dan volgende week al op het kantoor van KLM om over hun digital-advertisingstrategie te praten of mag je Talpa adviseren over de KPI’s waarop gemonitord moet worden.